Filozófiánk

A From Heart Wedding egy fiatalos, új hullámú esküvői szolgáltatás, ahol olyan szakemberek működnek együtt, akik segíthetnek létrehozni álmaitok napját. A cég egy régi barátságból forrta ki magát, aminek köszönhetően a gondolkodásmód, az élethez, -munkához való hozzá állás nagyon egy húron pendül. Az esküvőkben is könnyen megtaláltuk, mi tükrözi legjobban személyiségünket. 

A céget Grétával közösen álmodtuk meg és üzemeltetjük, de nem minden esetben dolgozunk egyszerre ugyanazon az esküvőn.
Szolgáltatásink külön is igénybe vehetőek. 

NÉMETH VIKTÓRIA
Esküvőszervező 

Munkám során mások és a magam arcára is mosolyt csalhatok

A Ti álmotok az, hogy egy felejthetetlen napon eggyé váljatok, az enyém pedig, hogy ezt megvalósítsam, a lehető legjobban, személyiségeteket tükrözve.
Az az ember szeretnék lenni az életetek ezen szakaszában, aki leveszi a terhet vállatokról, lelketekről. 
Az esküvő életünk egyik legszebb napja, de mivel a nap sem jár árnyék nélkül, így rengeteg munkával és idővel jár.
 

Hiszem azt, hogy a megfelelő szakembereket összefogva és tudásukat összekovácsolva, egy olyan szolgáltatást tudok nyújtani Nektek, mely segít abban, hogy a Nagy Nap emlékezetes maradjon.

 

Mottóm, hogy a tökéletesség az apró részletekben rejlik. Én azon leszek, hogy szavak nélkül is érezzétek: minden és mindenki értetek van házasságkötésetek napján. Egy esküvő tele van felejthetetlen pillanatokkal, segítek, hogy ezt át is éljétek.

  • Instagram
GERENCSÉR GRÉTA
Kreatív menedzser & Fotós 

A tökéletesség iránti igyekezet az egyetlen valódi elégedettség.

A nevem Gerencsér Gréta, a Budpesti Metropolitan egyetemen végeztem, mint Divat Fotográfus. Folyamatosan képzem magam, így szeptembertől folytatom tanulmányaimat, Divat- és művészet menedzsment mesterszakon. Jelenleg divat, portré és esküvő fotózással foglalkozom Magyaroszágon, főként Budapesten.

 

Emelett, én gondoskodom a grafikai és webdizájn feladatokkal mint, meghívók, ültetőkártyák, meghívós-weboldal.

  • Instagram