Jó nagyot harapni az életből – valami ilyesmire készülünk, amikor házasodásra adjuk a fejünket. Tökéletes esküvőt, lenyűgözött násznépet, különleges élményeket várunk. Próbáljatok elrugaszkodni attól, hogy valaminek/valakiknek meg akarjatok felelni, amikor az esküvőtökről van szó. Ez a Ti nagy napotok, mindent úgy alakítsatok, ahogy nektek jó. Nem kell, hogy hagyományos legyen és az se, hogy tökéletes! Pont az apróbb zökkenőktől lesz ez a nap más és felejthetetlen.

Talán az ilyesmi gondolatok, amik inspirálnak engem. Az, hogy különlegessé tegyek egy esküvőt és aminek középpontjában mindenképp a párjaim álljanak.

Filozófiám
NÉMETH VIKTÓRIA
Esküvőszervező 

Munkám során mások és a magam arcára is mosolyt csalhatok

A Ti álmotok az, hogy egy felejthetetlen napon eggyé váljatok, az enyém pedig, hogy ezt megvalósítsam, a lehető legjobban, személyiségeteket tükrözve.
Az az ember szeretnék lenni az életetek ezen szakaszában, aki leveszi a terhet vállatokról, lelketekről. 
Az esküvő életünk egyik legszebb napja, de mivel a nap sem jár árnyék nélkül, így rengeteg munkával és idővel jár.
 

Hiszem azt, hogy a megfelelő szakembereket összefogva és tudásukat összekovácsolva, egy olyan szolgáltatást tudok nyújtani Nektek, mely segít abban, hogy a Nagy Nap emlékezetes maradjon.

 

Mottóm, hogy a tökéletesség az apró részletekben rejlik. Én azon leszek, hogy szavak nélkül is érezzétek: minden és mindenki értetek van házasságkötésetek napján. Egy esküvő tele van felejthetetlen pillanatokkal, segítek, hogy ezt át is éljétek.

  • Instagram

Szívből ajánlom:

GERENCSÉR GRÉTA
Fotós 

A tökéletesség iránti igyekezet az egyetlen valódi elégedettség.

A nevem Gerencsér Gréta, a Budpesti Metropolitan egyetemen végeztem, mint Divat Fotográfus. Folyamatosan képzem magam, így szeptembertől folytatom tanulmányaimat, Divat- és művészet menedzsment mesterszakon. Jelenleg divat, portré és esküvő fotózással foglalkozom Magyaroszágon, főként Budapesten.

 

Emelett, én gondoskodom a grafikai és webdizájn feladatokkal mint, meghívók, ültetőkártyák, meghívós-weboldal.

  • Instagram